Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Marijke Hoebee
  Beste Hans,
  Ik ben op zoek naar een JVC GY-HM150. Deze camera heb ik ergens tussen 14 feb en 21 feb nodig. Ik begrijp dat u deze camera in de verhuur heeft? Echter, ik woon in Amsterdam en twee keer op en naar reizen naar Zwolle wordt mij wat veel en opsturen vind ik wel een risico. Is er kans dat ik de camera elders kan ophalen en wegbrengen? Eigenlijk heb ik de camera maar voor een max. een halve dag nodig. Ik hoor graag van u. Alvast hartelijk dank.
 • Geplaatst door Debora
  We zijn tevreden over de diensten van Hans Hij was ruim op tyd om voor te bereiden ,en heeft netjes alles opgeruimd .Het geluid is prima geregeld. 👍.
 • Geplaatst door Leen Koster
  Jullie hebben het geluid gedaan bij mijn optreden op de eindtijdconferentie. Het geluid was fantastisch. Hartelijk dank! Tot ziens! Zeer aan te bevelen!

  Gods zegen!
  Leen Koster - voorganger en zanger.
 • Geplaatst door Abdet Warkor
  Dik tevreden over de service en geluid!! Goede prijs kwaliteit verhouding! Zelfs aan de kleinste details word gedacht! Audio en Video mooie combi extra service 2 voor prijs van 1. Dienstbaar en gedreven! Van harte aanbevolen!
 • Geplaatst door Nick Verbeek
  Zeer vriendelijk bedrijf. Denk mee in situaties en bied oplossingen. Een bedrijf wat zich inzet voor christelijknederland en dat ook met passie uitstraalt. Kortom wij zien uit naar de volgende samenwerken.

  Met vriendelijke groet,
  Break Free Worship
 • Geplaatst door Annelies en Robbert
  31 augustus 2017 was onze trouwdag, die we als erg bijzonder hebben ervaren. Dit ook mede dankzij JCproduction, die het geluid tijdens onze inzegeningsdienst geregeld heeft. Het was erg aangenaam communiceren en ze hebben geweldig goed het geluid geregeld. Ook erg leuk dat ze ze met ons meedachten en met het idee aan kwamen zetten om de dienst te filmen. Zo kunnen we opnieuw genieten van deze bijzondere dienst. JCproductions hebben uitstekend werk geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

  Annelies en Robbert
 • Geplaatst door Nella
  Jc production top people ! Top equipment, make your event or service a true success.

  Thank you very much!!
  I highly recommend JC production!! :-)

  Pastor Nella
  House of refuge ministry
  The Netherlands
 • Geplaatst door De Bie
  Voor een feest in de tuin hebben wij geluidsboxen gehuurd van JC Production. Betrouwbare en vriendelijke service. Ook een volgende keer zullen we zeker bij JC Production huren.
 • Geplaatst door Stichting Mo'adim - Simchaim
  Voor een Messiaans Jongerenweekend hebben wij onze geluidsapparatuur gehuurd via JC Productions. Vanuit onze overkoepelende stichting Mo'adim hadden wij al zeer goede ervaringen met Hans Blaauw. Ook dit keer. Hans is erg vriendelijk en professioneel. Hij gaat echt voor het beste van het beste en we kregen meer dan we eigenlijk hadden besteld. De apparatuur is van erg goede kwaliteit en dat hebben we gemerkt. Wat een Feest. Ik kan het aan iedereen aan bevelen om zaken te doen met JC Productions.
 • Geplaatst door Maame Durowah Okai
  Dear JC Production, We Harvest Worship Center int. & The Restoration Crew want to say God Bless you. Your Sound also made the move of God Spirit Possible, your ministry is not taken lightly. We appreciate you! See you next year by God's Grace. Blessings Pastor Maame Durowah

  By the Sounds (act of Worship) 2 Chronicles 5:4 So that the priests could not remain standing to minister because of the cloud; for the glory and brilliance of the Lord filled the house of God.
 • Geplaatst door Jacqueline
  Apostle Hans, It was wonderful working with you this weekend and meeting your lovely wife. See you in Haarlem soon.
 • Geplaatst door Richard
  Wilt u goede versterking voor een redelijke prijs met goede service?
  dan moet u zeker bij JC productions zijn!
  Er word altijd meegedacht. Zowel naar de klant als wat het evenement of de organisatie nodig heeft.

  Ik zou zo weer zaken met ze doen!
 • Geplaatst door Living Bread Ministry
  living Bread ministry , heeft div apparaturen gekost bij jcproduction waarvan ik er blij mee bent
  ik zelf ben geen geluidt man maar dank zij hans blauw pastor blauw die ons even mee help om er een mooi geluid er uit te krijgen en dat gebeurt ook ik ben er blij mee.dat ik dat mocht kopen voor de gemeente van onze vader amen................... bedankt voor de goede service.
 • Geplaatst door J. van Dijk
  Betrouwbare en goede service.
  En top producten tegen scherpe prijzen.
 • Geplaatst door David Hiemstra
  David Hiemstra Hahaha dank je Hans Hans Blaauw; ik was net bezig om een antwoord te formulieren hoe mooi en dienstbaar jullie alles weer in beeld hebben gebracht! Gods zegen gewenst in jullie werk voor God en de verspreiding van de blijde boodschap..
 • Geplaatst door Vrezh Babakhani
  Geliefde broeder/zuster in Christus Hans en Erna,

  Hierbij wil ik als God’s dienaar in Nederland u bedanken voor al de moeite en grote werk dat u heeft verricht in God’s koninkrijk tussen het Farsi sprekende volk in onze conferentie.

  Ons team in Nederland dankt u voor al wat u heeft betekend voor ons. U heeft in God’s koninkrijk een blijvende werk gezaaid en God zal u zeker een grote oogst geven.U betekent heel veel voor ons en onze gebeds team zal u herinneren in hun gebeden. Wij rekenen ook op uw verdere samenwerking met ons in Nederland tussen het Farsi sprekende volk . Uw

  geduld, vriendelijkheid, liefde en nederige bediening was echt een voorbeeld voor ons. Moge God de vader U zegenen in uw persoonlijke leven en ook in uw bediening meer en meer uw offer van tijd en energie en geld ook zegenen en gebruiken. Ik kijk vooruit voor een mooie samenwerking in de toekomst in God’s koninkrijk. Nogmaals bedankt en veel zegens.

  Verbonden in hem,

  Vrezh Babakhani
© 2014 - 2018 jcproduction | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel